Επιστροφές & αλλαγές

Θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση η Bike & Run Expert σας επιτρέπει να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Για να μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν όμως υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις.

Πότε ισχύει

 • Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
 • Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, και να συνοδεύονται από τυχόν έντυπα και ετικέτες όπως ήταν όταν το παραλάβατε.
 • Θα πρέπει να συνοδεύονται με την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης.

Τι συμβαίνει αν:

 • επιλέξατε λάθος προϊόν
  Σε περίπτωση που το προϊόν που διαλέξατε δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλατε, πχ λάθος νούμερο σε παπούτσι, μην ανησυχείτε. Έχετε το δικαίωμα να μας το επιστρέψετε και να το αντικαταστήσετε με το σωστό. Αν δεν υπάρχει το προϊόν που θέλετε διαθέσιμο, τότε σας επιστρέφουμε τα χρήματα ή μπορείτε να αγοράσετε κάποιο διαφορετικό προϊόν της επιλογής σας.
 • το προϊόν ήταν ελαττωματικό
  Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση, την ευθύνη αντικατάστασης φέρει ο κατασκευαστής/αντιπρόσωπος. Η Bike & Run Expert θα σας φέρει σε επικοινωνία μαζί του ώστε να αντικαταστήσετε το προϊόν σας.
 • αλλάξατε γνώμη
  Έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης από αγορά προϊόντος όπως ορίζεται από την νομοθεσία. Δεν πρέπει όμως η συσκευασία του προϊόντος να έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, να μην είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή να βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.

Πως τα επιστρέφετε

Κατ’ αρχήν θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι το προϊόν που θα στείλετε είναι πακεταρισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να φτάσει με ασφάλεια και δεν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Συμπεριλάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην συσκευασία (απόδειξη λιανικής κλπ), καθώς επίσης και τον λόγο της επιστροφής και πως θέλετε να συνεχίσετε με την παραγγελία σας (πχ αντικατάσταση προϊόντος).

Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και αποφυγή ταλαιπωρίας, σας συνιστούμε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας να ελέγχετε την κατάσταση των προϊόντων.

Οι αιτήσεις επιστροφής μπορούν να γίνουν γραπτώς με e-mail στο info@brx.gr αναφέροντας σχετικές λεπτομέρειες ή καλώντας στο τηλέφωνο 27520 29979. Στο μήνυμά σας, μην παραλείψετε το τηλέφωνό σας και επιθυμητές ώρες επικοινωνίας ώστε σε περίπτωση που κάποιος από το προσωπικό της Bike & Run Expert επιθυμήσει να επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες η διευκρινίσεις, να μπορεί να σας βρει άμεσα.

Που τα επιστρέφετε

Εφόσον έχει προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας για την επιστροφή, θα κανονίσουμε μέσω του συνεργαζόμενου μεταφορέα (ΕΛΤΑ Courier) να έρθει να παραλάβει το δέμα από το χώρο σας. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δικό σας μεταφορέα, αλλά θα επιβαρυνθείτε εξ’ ολοκλήρου για τα έξοδα αποστολής. Το δέμα θα πρέπει να στο στείλετε στην διεύθυνση:

Bike & Run Expert
Μ. Αλεξάνδρου 9
Ναύπλιο, ΤΚ 21100
Τηλ. 20720 29979

Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε το προϊόν σε οποιοδήποτε φυσικό μας κατάστημα. Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχετε μαζί σας όλα τα συνοδευτικά έγγραφα.

Επιστροφή χρημάτων

Η Bike & Run Expert δεσμεύεται να σας επιστρέψει τα χρήματά σας σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι απο την αγορά σας. Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής θα γίνει και η επιστροφή των χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει μετά την παραλαβή από εμάς και τον έλεγχο των προϊόντων.

Στην επιστροφή χρημάτων δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής, παρά μόνο η αξία των προϊόντων.