Αποστολή παραγγελιών

Οι παραγγελίες (online και τηλεφωνικές) αποστέλονται συνήθως σε 24 εως 48 ώρες, φόσον τα προϊόντα που αγοράσατε είναι άμεσα διαθέσιμα! Σε πρίπτωση που κάποια προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα, θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία.

Οι αποστολές γίνονται με ταχυμεταφορές ELTA courier.

Σε περίπτωση που θελήσετε η αποστολή της παραγγελίας σας να γίνει πιο γρήγορα, μπορεί να γίνει με επιπλέον χρέωση κατόπιν συνεννόησης πχ. αποστολή μέσω των ΚΤΕΛ ή παράδοση Σαββάτου.

Τα παραπάνω δεν ισχύουν σε καταστάσεις-συνθήκες που επηρεάζουν τις μεταφορές όπως καιρικά φαινόμενα , καταστροφές ή απεργίες.

Κόστος μεταφορικών

Το κόστος αποστολής υπολογίζεται ανάλογα το συνολικό βάρος και τον όγκο των προϊόντων. Ο υπολογισμός γίνεται βάσει του παρακάτω πίνακα:

ΜέγεθοςΤιμή
Μικρά αντικείμενα μέχρι 3Kg5€
Ποδήλατα-Όργανα γμναστικής και λοιπά Ογκώδη αντικείμενα (πχ. διάδρομος προπόνησης)Κατόπιν συννενόησης – μέσω πρακτορείου

Ποδήλατα-Όργανα γυμναστικής και Ογκώδη αντικείμενα

Η αποστολή αυτών των ειδών γίνεται μόνο με μεταφορικές εταιρίες και η χρέωση επιβαρύνει τον παραλήπτη. Τα έξοδα αποστολής, κυμαίνονται ανάλογα με την περιοχή και την μεταφορική εταιρεία και πληρώνονται στην μεταφορική εταιρεία με την παραλαβή του προϊόντος και δε φέρουμε καμία ευθύνη περί αυτού. Στις παραγγελίες που περιλαμβάνονται αυτά τα είδη η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και όχι με αντικαταβολή, λόγω του ότι οι μεταφορικές εταιρίες δεν δουλεύουν με το σύστημα αντικαταβολής.

Τα ποδήλατα αποστέλλονται ρυθμισμένα (ταχύτητες, φρένα), αλλά εν μέρη αποσυναρμολογημένα (εμπρόσθιος τροχός, πετάλια, τιμόνι) ώστε να μπορούν να χωρέσουν σε συσκευασία αποστολής και να φτάσουν με ασφάλεια στον παραλήπτη τους. Η μερική συναρμολόγηση δεν απαιτεί ιδιαίτερο χρόνο, εξειδικευμένη γνώση και ειδικά εργαλεία. Μπορεί να γίνει πάντα με τηλεφωνική συνεννόηση με τον μηχανικό μας.

Επίσης, κάποια προϊόντα, λόγω του όγκου τους (π.χ. όργανα γυμναστικής, ελλειπτικά , σχάρες αυτοκινήτου, προπονητήρια, τροχοί κτλ.) έχουν διαφορετικές χρεώσεις από τις εταιρίες ταχυμεταφορών. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα ειδοποιηθείτε, αν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση, λόγω όγκου, πριν γίνει οποιαδήποτε αποστολή.

Ενημέρωση κατάστασης

Με την παράδοση της παραγγελίας στην μεταφορική εταιρεία, θα λάβετε ενημερωτικό email με τον κωδικό παρακολούθησης (tracking number). Χρησιμοποιώντας τον κωδικό αυτό, μπορείτε από την αντίστοιχη σελίδα του μεταφορέα να γνωρίζετε σε ποιό στάδιο βρίσκεται και τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.